Osposobljavanje odraslih za permakulturu i urbanu hortikulturu

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića sa zadovoljstvom Vas poziva da se uključite na verificirani inovativni interdisciplinarni program osposobljavanja (upis u e – radnu knjižicu) iz područja permakulturnog dizajna i urbane hortikulture.

 

Program osposobljavanja pruža mogućnost stjecanja novih vještina i znanja iz područja permakulture i urbane hortikulture kao i veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada. Također kroz program osposobljavanja polaznici će imati priliku naučiti kako pokrenuti vlastiti posao i vlastitu poljoprivrednu proizvodnju te na koji način se prijavljivati na natječaje iz fondova Europske unije i ostvarivati poticaje u poljoprivredi.

Osposobljavanje traje 150 sati: od toga 55 sati teorijskog dijela i 95 sati praktičnog dijela, a točni dani predavanja definirati će se kad se oformi grupa s točnim brojem polaznika.

Nakon završetka svih 150 sati nastave slijedi kratka provjera znanja te se nakon uspješne provjere polaznicima izdaje uvjerenje o osposobljavanju za poslove u permakulturnim i urbanim sredinama kao i upis stečene titule vrtlara u permakulturnim i urbanim sredinama u e-radnu knjižicu.

O Planu početka izvođenja programa osposobljavanja kao i o svim dodatnim informacijama polaznici će biti obaviješteni kad se skupi dovoljan broj polaznika.

 

Za prijavu na program osposobljavanja i sve dodatne informacije javite se na:

E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.