Donesene nove mjere za očuvanje radnih mjesta za osobe s invaliditetom, produžena mjera za mikropoduzetnike za kolovoz i nove djelatnosti u mjeri srpanj-kolovoz

 Na sjednici održanoj dana 29. srpnja 2020.g. Upravno vijeće HZZ – a donijelo je odluku o izmjenama i dopunama Uvjeta i načina korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2020. godini.

Osposobljavanje odraslih za permakulturu i urbanu hortikulturu

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića sa zadovoljstvom Vas poziva da se uključite na verificirani inovativni interdisciplinarni program osposobljavanja (upis u e – radnu knjižicu) iz područja permakulturnog dizajna i urbane hortikulture.

Mjere za stjecanje prvog radnog iskustva / pripravništva

Mjere za stjecanje prvog radnog iskustva / pripravništva su mjere putem kojih se osposobljavaju mlade osobe za rad na radnom mjestu u zvanju za koje su se obrazovale, a s ciljem stjecanja iskustva ili formalnog uvjeta za pristupanje stručnom/majstorskom ispitu.

Pripremi se za razgovor s poslodavcem

Priprema za uspješni razgovor za posao

Jeste li znali da se tijekom prvih nekoliko minuta intervjua samo 7% mišljenja o vama temelji na onome što ste rekli – ostalo je posljedica dojma o vašem izgledu, ponašanju i glasu. Stoga se potrudite na razgovor za posao doći lijepo i uredno odjeveni, budite pozitivni te govorite jasno i sigurno.